Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το περιεχόμενο της Rocket League: Collector’s Edition

To Rocket League πρωτοκυκλοφόρησε πέρσι και από τότε δεν έχει σταματήσει να κινείται σταθερά στο δρόμο της επιτυχίας. Μάλιστα εντός του καλοκαιριού αναμένεται να κυκλοφορήσει η retail έκδοση του τίτλου για PlayStation 4 και Xbox One, υπό την ονομασία Rocket League: Collector’s Edition, που σύμφωνα με όσα έχουν ως τώρα ανακοινωθεί, θα κοστίζει $29.99. Με την ευκαιρία, η developer Psyonix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο traileir όπου φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη έκδοση, πλην του παιχνιδιού θα υπάρχουν τρία DLC packs (τα Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars και Chaos Run), τέσσερα νέα οχήματα και ένα αποκλειστικό art-print.



Πιο συγκεκριμένα το πακέτο θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα παιχνίδια, με την Psyonix να εξηγεί ότι θα είναι διαθέσιμα ως timed-exclusive στην Collector’s Edition για λίγες εβδομάδες και στο μέλλον, οι κάτοχοι των ψηφιακών εκδόσεων θα μπορούν να τα αποκτήσουν ως DLC. H Rocket League: Collector’s Edition θα τοποθετηθεί στα ράφια των ευρωπαϊκών καταστημάτων, για PlayStation 4 και Xbox One στις 24 Ιουνίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*