Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ποικιλία display modes στο NES Classic Edition

H Nintendo ανακοίνωσε στα μέσα Ιουλίου την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει το Nintendo Classic Mini NES και κατάφερε να ξεσηκώσει τους fans και όσους έχουν μεγαλώσει με την θρυλική της κονσόλα. Όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του εν λόγω πακέτου λοιπόν (η οποία έχει οριστεί για τις 11 Νοεμβρίου), ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια. Στο πλαίσιο μιας γαλλικής ραδιοφωνικής εκπομπής, η υπεύθυνη επικοινωνίας της Nintendo στον Καναδά (Julie Gagnon) σημείωσε πως το Classic Mini NES θα προσφέρει διάφορα display modes, ένα που θα κάνει εξομοίωση της retro αισθητικής που απολαμβάναμε στις CRT μας, ένα 4:3 mode και ένα pixel perfect mode. Ακόμη επιβεβαίωσε πως τα παιχνίδια θα έχουν save points στη νέα έκδοση του συστήματος.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το Nintendo Classic Mini NES εδώ και να δείτε ένα διαφημιστικό γεμάτο νοσταλγία που κυκλοφόρησε η Nintendo εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*