Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλές οι αλλαγές στο Starpoint Gemini Warlords

*
Η Little Green Men Games ανακοίνωσε πως το νέο update του Starpoint Gemini Warlords είναι ήδη διαθέσιμο και φέρνει τεράστιες αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν η πιο πρόσφατη ενημέρωση του τίτλου διορθώνει αρκετά bugs, προσφέρει νέες προσθήκες και νέα χαρακτηριστικά που εδώ και καιρό ζητούσε η κοινότητα του τίτλου. Το πιο ενδιαφέρον εξ αυτών είναι η δυνατότητα των παικτών να επιβιβαστούν και να κάνουν πλιάστικο σε σκάφη, διαστημικούς σταθμούς ή ακόμα και να επιτεθούν και να καταλάβουν πάνω από 15 πλανήτες.



Όλες τις αλλαγές που προσφέρει το νέο update μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για να γιορτάσει το γεγονός η εταιρεία προσφέρει το παιχνίδι μέχρι τις 27 Μαρτίου στην τιμή των 17,25 ευρώ, μέσω του Steam. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*