Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλές εκπλήξεις από Capcom και Namco στην Ε3

Σύμφωνα με λίστες που δεν αναφέρονται ονόματα παιχνιδιών και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε3 2015, η Capcom και η Bandai Namco μάς επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στην δημοφιλή έκθεση. Συγκεκριμένα:

Capcom:
Action > PC/Windows
Action > Sony Playstation 4
Action > Xbox One
Adventure > PC/Windows
Adventure > Sony Playstation 4
Adventure > Xbox One
Fighting / Wrestling > Sony Playstation 4

Bandai Namco:
Action > PC/Windows
Action > Sony Playstation 4
Action > Xbox One
Adventure > PC/Windows
Adventure > Sony Playstation 4
Adventure > Xbox One
Fighting / Wrestling > Sony Playstation 4
Fighting / Wrestling > Xbox One
Free-to-play > PC/Windows
Racing > PC/Windows
Racing > Sony Playstation 4
Racing > Xbox One
Role-Playing > Sony Playstation 3
Simulation > PC/Windows
Simulation > Sony Playstation 4
Simulation > Xbox One

Ξεκινώντας από όσα μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά από πλευράς Capcom, είναι πιθανό, ο action τίτλος για τα PlayStation 4, Xbox One και PC να είναι το Devil May Cry 4: Enhanced Edition. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου οπότε η Ε3 είναι μια καλή ευκαιρία για την παρουσίασή του. Από την άλλη δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα νέο Resident Evil ή για ένα νέο Devil May Cry. Το fighting game για το PlayStation 4, είναι λογικά το Street Fighter V και λόγω της συνεργασίας μεταξύ Capcom και Sony, η έκδοση για PC θα απουσιάζει από την Ε3. Θεωρητικά, το adventure game για PlayStation 4, Xbox One και PC δεν αποκλείεται να είναι το Onimusha. Από την άλλη μάλλον αποκλείεται να δούμε το Deep Down, εκτός και αν η publisher αποφάσισε να «ακυρώσει» την αποκλειστικότητά του.

Από πλευράς Bandai Namco, με βάση τη λίστα, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, ενώ το free to play game για PC λογικά θα είναι το Rise of Incarnates. Το RPG για το PlayStation 3 μάλλον θα είναι το Tales of Zestiria, όμως αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποκλειστεί, προς το παρόν τουλάχιστον, η φημολογούμενη μεταφορά του και σε PlayStation 4. Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει η έκδοση του Tekken 7 για κονσόλες που αν ισχύει αυτό πρόκειται για το fighting game για PlayStation 4/Xbox One. Αν και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια της Ε3, το racing game λογικά θα είναι το F1 2015, εκτός και αν υπάρξουν εκπλήξεις με την παρουσίαση ενός νέου Grid ή Dirt. Το adventure game για PlayStation 4, Xbox One και PC δεν αποκλείεται να είναι ένα νέο Pac-Man μιας και φέτος το δημοφιλές franchise κλείνει 35 χρόνια ζωής. Όσο για το simulation game, το Ace Combat 6 και ένας τίτλος παρόμοιος με το RollerCoaster Tycoon World, συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να εμφανιστούν στην Ε3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • RE7 είναι σίγουρο. Πέρασαν ήδη 3 χρόνια νομίζω από το 6 και αν βάλεις πως τα Revelations ήταν πετυχημένα, τότε δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να τον κρατάνε άλλο.

      Το Zestoria θα βγει σε PS3/PS4 απλά περιμένουν το Tales Of Festival για επίσημη ανακοίνωση.. Το είπε χθες η BN Asia...

    • GamingFun
    • Πολλά μπράβο στη Namco Bandai που ακόμη φτι΄σχνει τίτλο για PS3.
      Τώρα @DeathRacer2009 με συγκίνησες πάρα πολύ. Αν η Capcom είναι να κάνει ένα Dino Crisis να το κάνει υπό ένα όρο, να είναι σαν τον ΠΡΩΤΟ τίτλο της σειράς (ή τουλάχιστον να είναι ένα Dino Crisis 1 Remastered).
      Εγώ έπαιξα τους 2 πρώτους και ο πρώτος μου έμεινε αξέχαστος.

*