Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλές οι gaming δυνατότητες του HoloLens

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης των επενδυτών ο CEO της Microsoft Satya Nadella, το HoloLens μπορεί να προσφέρει αμέτρητες εμπειρίες στο μέλλον. «Φανταστείτε τις δυνατότητες του σε τίτλους σαν το Minecraft», σημείωσε -μεταξύ άλλων- το υψηλόβαθμο στέλεχος, ενώ τόνισε πως το gaming αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων και η Microsoft θέλει να επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι. Η Hololens έκδοση του Minecraft δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mojang Jens Bergensten, το στούντιο έχει ήδη στα σκαριά δύο διαφορετικά πειραματικά projects που χρησιμοποιούν την τεχνολογία.



Φαίνεται λοιπόν ότι η αμερικανική εταιρεία είναι αποφασισμένη να δώσει περισσότερο «βάρος» στο κομμάτι του gaming, αν και το HoloLens προορίζεται για πολλά περισσότερα πράγματα. Υπενθυμίζεται ότι η VR συσκευή αποκαλύφθηκε στο πρόσφατο Windows 10 event και φαίνεται τελικά πως θα συνεργάζεται τόσο με PCs όσο και με το Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*