Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύ πιθανή η υποστήριξη του HoloLens για το Xbox

Το HoloLens μπορεί να είναι μία αυτόνομη συσκευή, αλλά φαίνεται πως η Microsoft αναζητά τρόπους για να συνεργάζεται με το Xbox. Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επικεφαλής του τομέα Xbox Phil Spencer «πιστεύουμε πως αποτελεί σημαντική επιτυχία το ότι πρόκειται για μία αυτόνομη συσκευή. Νομίζω ότι το gaming θα είναι σημαντικό, αλλά δεν θα είναι η κύρια λειτουργία του HoloLens. Υπάρχουν συγκεκριμένα σενάρια -για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή- με το Xbox. Σκεφτόμαστε έντονα τα πιθανά ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν σχετικά με τις streaming δυνατότητες της συσκευής, όπως το να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη για το Xbox, δεν έχουμε απαντήσεις για κάποια από αυτά τα πράγματα».



Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τη νέα συσκευή επαυξημένης πραγματικότητας -που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Windows 10 event- η Microsoft παρουσίασε το Holobuilder game, το οποίο μετατρέπει το περιβάλλον χρήστη του HoloLens σε μία περιοχή εμπνευσμένη από τον δημοφιλή τίτλο Minecraft.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*