Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύ πιθανό ένα ΜΜΟ Fallout

Ο game director του Fallout: New Vegas Josh Sawyer δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στη σειρά, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν με το Fallout σε ένα περιβάλλον MMO. «Πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες για μία online έκδοση του Fallout», σημείωσε χαρακτηριστικά ο developer.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Bethesda δεν έχει ανακοινώσει τίποτα νεότερο για την δημοφιλή σειρά και φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν ένα Fallout-ΜΜΟ;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • BoBKiD
    • Το Project V13 (Fallout Online) υπήρξε στα σκαριά από την Interplay μέχρι που έχασε στην δικαστική μάχη με την Bethesda, η οποία της πήρε όλα τα δικαιώματα της σειράς Fallout.

    • Alias
    • Ε ρε μανια να κανουν ολα τα rpg mmo... Βρε δε θελω να περιπλανιεμαι σε generic κοσμους με generic πιστες με generic ιστορια και ελαχιστη αν οχι μηδαμινη αισθηση του πρωτοτυπου rpg και να ακουω το καθε προεφηβικο πιτσιρικι να ουρλιαζει με σπασμενη φωνη ''get back motherfucker he is mine die die die''... Θελω να μπαινω σε εναν κοσμο και να χανομαι, να ξεχναω τα παντα. Αλλα μειναμε λιγοι φαινεται και το χρημα ρεει απο αλλου. Ποσοι αληθεια ενθουσιαστηκαν απο τα The Old Republic και Elder Scrolls Online για να ανυπομονουμε και για το Fallout Online? Η ειδηση αυτη εμενα μου λεει 'καλο 2020 για το επομενο Fallout'. Παλι καλα που υπαρχει και το Witcher

    • Connie GR
    • Κάθε φορά που ακούω τη λέξη "Fallout" ψάχνω σαν τρελός να δω τι θα μπορούσε να αφορά.

      Τώρα, όσον αφορά ένα πιθανό Fallout MMO, θα πρέπει να ομολογήσω ότι -προσωπικά- θα προτιμούσα μια single-player εμπειρία. Γενικότερα πάντως, εδώ και πολύ καιρό έχουν διαρρεύσει πληροφορίες (ακριβείς; λανθασμένες; κανείς δεν γνωρίζει) ότι κατά πάσα πιθανότητα το Fallout 4 θα εκτυλίσσεται στην περιοχή της Βοστώνης και το κεντρικό quest θα αφορά (σε έναν μικρό ή μεγάλο βαθμό) μια ιστορία που έχει σχέση με το quest "The Replicated Man" του Fallout 3. Αν ισχύει, σίγουρα ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

      Από την άλλη βέβαια, αυτόν τον καιρό έχω βάλει (για ν-οστή φορά) το Fallout 2 και δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι πόσο απίστευτο θα ήταν ένα remake των δύο πρώτων τίτλων. Ιδίως τώρα με την επικείμενη κυκλοφορία του Wasteland 2.

    • Sisyphus
    • @Alias
      +1 από εμένα. Κάποια παιχνίδια έχουμε μάθει να τα εκτιμούμε και τα έχουμε ακολουθήσει τόσα χρόνια για αυτό που ήταν. Γιατί πρέπει άλλο ένα εξαιρετικό rpg να μετατραπεί σε mmo? Νέες ιδέες δεν έχουν για να φτιάξουν καινούρια franchises?

    • Alias
    • @Sisyphus
      Ετσι ειναι ακριβως. Φανταζομαι ειναι ευκολο χρημα να κανουν μια γνωστη σειρα mmo, με το brand name ηδη γνωστο ξοδευουν πολυ λιγοτερα για marketing, αλλα το θεμα ειναι οτι πηγαινουν πολυ πισω οι κυκλοφοριες των κανονικων παιχνιδιων της σειρας. Θα ειχαμε KOTOR 3 αυτη τη στιγμη αν δεν ειχαν κανει το Old Republic πχ

    • Dimvou
    • Μαζί σας για τα single player και την μοναδική εμπειρία που προσφέρουν.
      Άλλωστε μετά από τα ESO & SWTOR πολύς κόσμος θα προτιμούσε να μην είχαν βγει ποτέ και να είχαν κυκλοφορήσει απλά οι συνέχειες τους.
      Πάντως πιστεύω ότι μπορεί το Fallout να πιάσει και σαν ΜΜΟ αρκεί να ξεφύγουν λίγο οι σχεδιαστές από την συνεχή αντιγραφή του WoW (μιας και κανένας δεν κατάφερε να φτάσει το ίδιο το WoW σε αριθμούς,ποιός ο λόγος να συνεχίζεις να προσπαθείς....).
      Χρειάζονται καινούριες ιδέες αλλά δε βλέπω καμιά εταιρία να παίρνει και κανένα "ρίσκο" να το κάνει.
      Πάντως η ψήφος μου πάει ακόμα προς το Single Player.

    • zerocool7545
    • Εγώ παίδες δεν έχω προτιμήσεις ως προς το είδος.Εχω μάθει να δοκιμάζω τα πάντα.Ολα τα είδη μουσικής έχουν καλά και άσχημα κομμάτια.Το ίδιο ισχύει και στα παιχνίδια.Κάθε είδος έχει τα διαμάντια του και τις φόλες.Δεν με ενδοιαφέρει καθόλου αν θα είναι ΜΜΟ ή κλασικό RPG ή ραλλάκι τύπου mad max ή ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο νους μας.Αυτό που με νοιάζει είναι το καλό gameplay, ικανοποιητικός τεχνικός τομέας, δυνατό story, εθισμός, εξυπνο rewarding system, AI της προκοπής και συνεχή υποστήριξη του τίτλου με updates και βεβαίως bugs free.
      Αν το παιχνίδι πληρή αυτές τις προυποθέσεις αν θα είναι online ή ξεonline δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Θα μας χάλαγε ένα Fallout στα πρότυπα του παλιού WoW πριν το Cataclysm ή θα μας χάλαγε ένα Fallout στα πρότυπα του KOTOR 1;
      Δεν είναι το είδος που κάνει το καλό παιχνίδι αλλά η σωστή υλοποίηση του.

    • yiannakis
    • Δεν θα ήθελα MMO. Με τίποτα. Τα Fallout τα παίζεις για τον κόσμο, την πλοκή, το feeling. Καλά λέει ο Alias, τι να το κάνουμε το generic fallout? Όλα τα MMO είναι generic κατά την άποψη μου. Καμιά σχέση το feeling σε single player παιχνίδι.

*