Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρεμιέρα του Valve VR Hardware στο GDC

Η Valve ετοιμάζει την αποκάλυψη του VR hardware και του τελικού σχεδίου για το Steam Controller στο πλαίσιο του Game Developers Conference, την επόμενη εβδομάδα. Οι αποκαλύψεις θα περιλαμβάνουν όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το hardware εικονικής πραγματικότητας της γνωστής εταιρείας, ενώ η Valve σημειώνει πως θα ανακοινωθούν και πολλά νέα στοιχεία που δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα για συσκευές που τοποθετούνται στο σαλόνι του χρήστη. Το Valve VR headset έχει παρουσιαστεί σε μορφή prototype εδώ και καιρό σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, ωστόσο εδώ και καιρό δεν είχε ακουστεί κάτι, αφού πολλοί θεωρούσαν ότι η εταιρεία θα προχωρήσει με τη λύση του Oculus Rift.



H Valve αναζητεί αυτή την περίοδο developers για να αναπτύξουν VR περιεχόμενο. Σημειώστε, τέλος, ότι το φετινό GDC (2-6 Μαρτίου) συμπίπτει με τα 13α γενέθλια του Steam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*