Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα σύνδεσης στο PSN

Φαίνεται πως τα προβλήματα στο PSN συνεχίζονται, σύμφωνα με αναφορές χρηστών της υπηρεσίας. Η Sony με ανακοίνωση της στο Twitter ανέφερε πως γνωρίζει το θέμα και πως οι υπεύθυνοι μηχανικοί του αρμόδιου τμήματόις της εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος. Εντωμεταξύ, η κατάσταση στην επίσημη ιστοσελίδα αναφοράς της υπηρεσίας παραμένει -μέχρι αυτή την ώρα- σε κατάσταση “Heavy Network Traffic”, κάτι που μαρτυρά ότι η κίνηση στο SEN εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Ας ελπίσουμε πως τα προβλήματα της υπηρεσίας θα αποκατασταθούν γρήγορα αυτήν τη φορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • TomTom
    • Εγώ συνδέθηκα κατευθείαν πριν 10 λεπτά που το άνοιξα. Έβαλα να κατεβαίνουν και τα First Light & The Swapper.

      Eνδεχομένως να υπερφόρτωσε λόγο του ότι μπαίναν όλοι για τα παιχνίδια. Αλλά και έτσι να είναι δεν δικαιολογείται να έχουν πάλι ορισμένοι χρήστες (πολλοί, λίγοι, δεν έχει σημασία) προβλήματα.

    • GamingFun
    • Μέχρι τώρα αλλά και προς το παρών το online και multiplayer κομμάτι δεν με απασχολεί όποτε υπομονή σε όσους εντοπίζουν και έχουν τα διάφορα προβλήματα. Θεωρώ ότι η SONY αργά ή γρήγορα θα τα επιλύσει.

*