Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προς πώληση οι κασέτες του E.T.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο μύθος σχετικά με τα θαμμένα E.T. cartridges για το Atari επαληθεύτηκε μιας και ύστερα από ανασκαφές βρέθηκαν τα αντίτυπα του τίτλου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Polygon, ο δήμαρχος της περιοχής όπου πραγματοποιήθηκαν οι ανασκαφές Susie Galea εξέφρασε την επιθυμία του να τοποθετηθούν ορισμένα αντίτυπα του παιχνιδιού σε τοπικά μουσεία και ορισμένα από αυτά να πουληθούν στο κοινό. Σύμφωνα με τον ίδιο, 100 από αυτά τα αντίτυπα δόθηκαν σε εταιρίες δημιουργίας ντοκιμαντέρ και 700 θα είναι διαθέσιμα προς όλους.



Παρόλο που δεν έχει αποφασιστεί ο τρόπος πώλησης των αντιτύπων, το Museum of Space History του Νέου Μεξικό είναι υπεύθυνο για την συντήρησή τους μέχρι την πώληση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως ανακτήθηκαν μόλις 1.300 αντίτυπα του παιχνιδιού ενώ 700.000 από αυτά παραμένουν κάτω από το έδαφος, μιας και αποφασίστηκε να μην "πειραχτούν".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*