Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκες στα achievements του Xbox

Τα rare achievements από εδώ και στο εξής θα έχουν διαφορετικό ήχο και εμφάνιση, όταν ξεπετάγονται στην οθόνη σας. Οι χρήστες του προγράμματος preview εδώ και λίγες μέρες έχουν λάβει ένα update, τ΄ οποίο στο μέλλον θα δοθεί σε όλους τους κατόχους του Xbox One, που τους δίνει τη δυνατότητα να δούν πόσο σπάνιο είναι το achievement που μόλις ξεκλείδωσαν, με βάση την υπόλοιπη κοινότητα. Έτσι λοιπόν, αν κάποια στιγμή ξεκλειδώσετε κάποιο rare achievement, που για παράδειγμα μόλις το 1 τοις εκατό των παιχτών έχει καταφέρει να επιτύχει, θα δείτε την συγκεκριμένη ειδοποίηση όπως στο video που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • SoPa
    • Μπορεί να φαίνεται απλή και ανούσια προσθήκη αλλά προσωπικά τη βρίσκω εξαιρετική (νομίζω πολύ καλύτερο αυτό από τα challenges το οποία δεν έχουν νόημα για μένα).

*