Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη mod tools DLC στο The Binding of Isaac

Το νέο mini DLC για το The Binding of Isaac Afterbirth expansion πρόκειται να προσθέσει τον πολύ-αναμενόμενο level editor, σύμφωνα με νέο post στο επίσημο blog του τίτλου. Όπως αναφέρει ο co-developer και ιδρυτής της Nicalis Tyrone Rodriquez, το “Afterbirth †” θα περιλαμβάνει νέα bosses, ορισμένες μετατροπές καθώς και νέα items/trinkets. Θα προσθέσει επίσης ένα bestiary, έτσι ώστε να εμφανίζονται πληροφορίες για τους εχθρούς που έχουν ήδη αντιμετωπίσει οι παίκτες. Ωστόσο, η πιο μεγάλη προσθήκη είναι τα mod tools: Room Editor, Animation Editor, Lua Support και τη δυνατότητα τροποποίησης των item pools. Τα νέα χαρακτηριστικά θα επιτρέψουν στους παίκτες να διαμορφώσουν τις αίθουσες και να προσθέσουν διάφορα items, όπως παγίδες και τέρατα.



Επιπρόσθετα, ο Animation Editor θα επιτρέπει στους παίκτες να διαμορφώνουν το δικό τους artwork στο game, ενώ με το Lua Support θα μπορούν να δημιουργούν νέους εχθρούς, items και effects «και να δημιουργήσουν έναν εντελώς νέο Isaac, ή ακόμη και ένα εντελώς νέο game που δεν θα μοιάζει με το Isaac», εξήγησε ο Rodriguez. Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα, αν και, δυστυχώς, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα δούμε τη συγκεκριμένη προσθήκη στο The Binding of Isaac.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*