Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη “head-to-head battles” στο Guitar Hero Live

Το τελευταίο δωρεάν update του Guitar Hero Live προσθέτει ένα πολύ-αναμενόμενο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι, το head-to-head multiplayer. Ωστόσο το εν λόγω mode δεν λειτουργεί όπως κάποιοι fans ίσως περίμεναν, εξηγεί μέσα από νέο blog post ο creative director, Jamie Jackson. Ήταν πολλοί οι παίκτες που ζητούσαν το head-to-head multiplayer, ενώ κάποιοι άλλοι ήθελαν να εμφανίζονται τα playercards τους σε άλλους παίκτες. Και κάπως έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν τα Rival Challenges, τα οποία θα εμφανίζονται στα GHTV channels.



«Καθώς παίζεται μέσα από τα κανάλια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι χρήστες θα έρχονται αντιμέτωποι με παίκτες ίδιου επιπέδου σε 1-on-1 song battles. Τα Rival Challenges θα εμφανίζονται δύο φορές κάθε μισή ώρα. Οι επιλογές των τραγουδιών θα γίνονται από τους developers, έτσι θα είστε πάντα έτοιμοι», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση. Οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι σε παίκτες με level 10 και πάνω, έτσι ώστε να έχουν αποκτήσει αρκετά upgrades και hero powers. Οι νικητές των head-to-head battles θα κερδίζουν 100 Status XP. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την επισήμανση τραγουδιών ως αγαπημένα και play tokens ως καθημερινά μπόνους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*