Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές gaming software στην αλυσίδα «Γερμανός»

*
Η αλυσίδα καταστημάτων «Γερμανός» μάς ενημέρωσε για μια σειρά από προσφορές που «τρέχουν» για αρκετούς νέους τίτλους, έτσι ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να μπορούν να τους αποκτήσουν σε χαμηλότερη τιμή από την επίσημη προτεινόμενη. Οι προσφορές ξεκινούν από το Middle-earth: Shadow of Mordor, το οποίο και προσφέρεται στις εξής τιμές: 34.90€ (PC), 44.90€ (PS3, Xbox 360), 49.90€ (PS4), 52.90€ (Xbox One). To NBA 2K15 μπορείτε να το βρείτε σε τιμές 39.90€ (PC), 49.90€ (PS3, Xbox 360) και 59.90€ (PS4, Xbox One). Το DriveClub προσφέρεται στην τιμή των 64.90€.



Οι μειωμένες τιμές καλύπτουν και τα Alien: Isolation και Evil Within, τα οποία μπορείτε να βρείτε στις ακόλουθες τιμές. Το Alien: Isolation προσφέρεται έναντι: 34.90€ (PC), 39.90€ (PS3, Xbox 360), 49.90€ (PS4, Xbox One) και το Evil Within έναντι: 42.90€ (PC), 52.90€ (PS3, Xbox 360), 59.90€ (PS4, Xbox One).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vagos1983
    • ο γερμανος ειναι 10 βηματα πισω στις τιμες....καμια φορα εβγαζε κατι πακετακια ps3 ας πουμε που ψιλοαξιζαν κ αυτα τσιμπημενα ηταν.

    • Pirederas
    • @ Enternity

      Μην κάνετε ξανά τον κόπο να ποστάρετε "προσφορές" από ελληνικά καταστήματα. Γελάει ο κόσμος με αυτές τις τιμές των "προσφορών". Πρόκειται για Full prices στην πραγματικότητα.

      ΟΚ, να στηρίξουμε την ελληνική αγορά, αλλά πρέπει να μας δώσει κι αυτή την σωστή αφορμή. Όχι να βλέπω παιχνίδια του 2010 σε κάποια καταστήματα να τιμολογούνται ακόμα €50 και €60.

    • Sephiroth
    • @Pirederas, καλώς ή κακώς υπάρχουν οι προτεινόμενες ελληνικές τιμές λιανικής που προσμετρούν τα πάντα μέσα (ΦΠΑ, κόστος εισαγωγής, κερδοφορία, marketing budget κτλ). Βάσει αυτών.οι τιμές που μας έστειλε η αλυσίδα είναι πιο χαμηλές. Από εκεί και πέρα, δεν υποχρεώνεται κανείς να αγοράσει από τα καταστήματα που αναφέρουμε.

    • djbeast
    • Αυτές πάντως δεν είναι καλές τιμές.
      Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι καν ανταγωνιστικές. Μια βόλτα από το skroutz , λύνει τις απορίες.

    • mariodm22
    • Το να βρεις το παιχνιδι σε αξια μεγαλυτερη των skroutzαδηκων μαγαζιων σε αλυσιδες οπως ο Γερμανος ειναι αναμενομενο απο την στιγμη που ειναι αλυσιδα . Τα μαγαζια που πουλανε τα παιχνιδια πιο φτηνα ειναι ειτε αποθηκες και πουλανε μοονο μεσω ιντερνετ ειτε δεν ειναι αλυσιδα οποτε η μειωση της τιμης ειναι κατι το φυσιολογικο και φυσικα θεμα marketing ... Για καποιους ο χρονος ειναι χρημα και οι 5 μερες αναμονης για παραλαβη στο σπιτι που συνεπαγεται με 10 ευρω οποτε λιγο το κακο ...

    • vonzuchter
    • Παιδες ας σταματησουν σε καθε τετοιο αρθρο τετοιου ειδους ειρωνικα σχολια. Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση. Δεν γινεται ενα καταστημα να ανταγωνιστει ουτε το εξωτερικο (μεγαλη φορολογια , δασμοι και φοροι , εισαγωγη κτλπ) ουτε καν τα ελληνικα ψηφικακα καταστηματα (ακριβα ενοικια , υπαλληλοι). Απλα δε γινεται. Απο τη μια θελουμε δουλειες και θεσεις εργασιας στο λιανεμποριο , απο την αλλη ομως ειναι πανακριβα. Ειναι αδιεξοδη η κατασταση δυστυχως. Και εγω πλεον μονο απο σκρουτζαδικα σαιτ αγοραζω και απο μαγαζακια με μεταχειρισμενα , η κανω ψηφιακα downloads σε sales στο steam και το xboxlive. Aλλα ομως οταν οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες της ταξεως του 5 αντε 7-8 ευρω ή οταν τα οικονομικα το επιτρεπουν τοτε θα παω στο πολυκαταστημα να υποστηριξω την αγορα και τις θεσεις εργασιας. Δυστυχως ομως αυτο πλεον συμβαινει σπανιοτατα γιατι οι τιμες εχουν πολυ μεγαλυτερη διαφορα απο αυτη που ανεφερα αλλα και γιατι ειμαι εντελως αφραγκος. Τελευταια φορα που το εκανα αυτο πρεπει να ηταν αν θυμαμαι καλα προπερσι που πηρα το Ufo enemy unknown απο πλαισιο...

    • mistac75
    • vonzuchter αυτή η κατάσταση υπήρχε και προ κρίσης. Πόσο μάλλον τώρα... Αλλά εγώ επιμένω ότι είναι απαράδεκτες οι τιμές. Και αυτό 64 και κάτι για το Driveclub εντάξει δε χρειαζόταν να μας δουλεύουν και μπροστά στα μάτια μας!!!! 5€ έκπτωση για ένα παιχνίδι με τόσα προβλήματα; ΕΛΕΟΣ!!!!! Όταν μπορώ και εγώ στηρίζω την ελληνική αγορά, αλλά δε γουστάρω να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μου!!! Οι υπόλοιπες τιμές πάντως είναι καλές ανάλογα... Αλλά λεφτά δεν υπάρχουν!!!!

*