Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές σε τίτλους PS4 στην Ελλάδα

*
Μια σειρά προσφορών για τους κατόχους PlayStation 4 «τρέχει» αυτές τις ημέρες στα ελληνικά καταστήματα, κάτι που εντοπίσαμε μετά από δική μας έρευνα σε αρκετά καταστήματα της αγοράς. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της νεότερης κονσόλας της Sony μπορούν να κάνουν δικά τους παιχνίδια όπως το Until Dawn, το The Last of Us και το The Order: 1886 σε μειωμένες τιμές που θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αναλυτικά, με μια σύντομη αναζήτηση, μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω games σε χαμηλότερη τιμή.



Until Dawn: €30
The Last Of Us Remaster: €30
DriveClub: €20
God of War III Remastered: €20
inFAMOUS Second Son: €20
The Order 1886: €30
Uncharted: The Nathan Drake Collection: €40

Καλές αγορές!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lefteris58
    • Πολύ μέτριες τιμές. Τα remasters ειδικά είναι πανάκριβα. Μόνο το Ίνφαμους θα έπαιρνα από αυτά με τις συγκεκριμένες τιμές.

    • Georgebor
    • Τα remaster τουλάχιστον έπρεπε να ξεκινάνε από αυτές τις τιμές...το infamous αξίζει πραγματικά τα λεφτά του. Το until dawn ήταν αποκάλυψη για μένα φέτος από τη Sony αλλά το βρίσκεις και φθηνότερο πλέον και σίγουρα μεταχειρισμενο...

*