Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόθυμη η Nintendo για μεταφορά των franchise της στη μεγάλη οθόνη

*
Σύμφωνα με τον γνωστό game designer Shigeru Miyamoto, η Nintendo είναι πρόθυμη να συνεργαστεί προκειμένου να μεταφερθούν ορισμένα IP της στη μεγάλη οθόνη ή ακόμα και για τη δημιουργία νέου game, το οποίο θα συνοδεύεται με «τη δική του» ταινία. Ο Miyamoto σημείωσε επίσης ότι τα videogames είναι «ένα διαδραστικό μέσο, ενώ οι ταινίες είναι παθητικό μέσο, που σημαίνει ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα». Παραδέχθηκε επίσης το γεγονός ότι η Nintendo έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι τα games μπορούν να «ταιριάξουν με τις ταινίες» και ότι υπάρχει η δυνατότητα για τη δημιουργία κινηματογραφικών παραγωγών στο μέλλον.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει ήδη κάποια εμπειρία σχετικά, αφού στο παρελθόν είχε δώσει το «πράσινο φως» για ταινίες με βάση το Super Mario Bros.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*