Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόωρη αποκάλυψη φανερώνει την προσθήκη της Bluepoint Games στην PlayStation Studios

*
Δεν αποκλείεται ο ιαπωνικός λογαριασμός του PlayStation στο Twitter να αποκάλυψε την εξαγορά της Bluepoint Games, developer του Demon's Souls. Το σχετικό post που πλέον έχει διαγραφεί, καλωσόριζε την Bluepoint Games στην οικογένεια της PlayStation Studios. Δεν αποκλείεται, μετά την απόκτηση της Housemarque, η Sony να προβεί σε μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση.

Η Bluepoint Games ειδικεύεται σε remakes και remasters έχοντας στο βιογραφικό της μεταξύ άλλων τα God of War Collection, Metal Gear Solid HD Collection και Uncharted: The Nathan Drake Collection. Πρόσφατα ασχολήθηκε με το remake του Shadow of the Colossus για το PlayStation 4 αλλά και το Demon’s Souls που συνόδευσε το λανσάρισμα του PlayStation 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*