Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developer του Hohokum ανακοίνωσε το Loot Rascals

To Hollow Ponds είναι ένα studio που ιδρύθηκε από τον Ricky Haggett, ο οποίος στο παρελθόν είχε επίσης ιδρύσει το studio Honeyslug, υπεύθυνο για την ανάπτυξη των Hohokum και Super Exploding Zoo. Η πρώτη δουλειά της νέας εταιρείας ονομάζεται Loot Rascals και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 για PlayStation 4 και PC. Οι πυλώνες όπου βασίζεται το παιχνίδι είναι η εξερεύνηση και όπως σωστά καταλάβατε από τον τίτλο, το looting.



Το σκηνικό τοποθετείται στο μακρινό διάστημα και η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη φιλία και την απώλεια οικείων υπάρξεων, με τον πρωταγωνιστή να είναι επιζών ενός ατυχήματος με διαστημόπλοιο που προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcment trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*