Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα στο PS4 το Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1

Όπως ανακοίνωσε η Versus Evil, το Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 πρόκειται να λανσαριστεί για PlayStation 4 στις 22 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει και για Xbox One και PC το προσεχές διάστημα, ενώ όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν την έκδοση για PlayStation 4 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το bundle που περιλαμβάνει και τα τρία volumes με έκπτωση 20%, η οποία ανεβαίνει στο 30% για τα μέλη του PlayStation Plus. Τα Volume 2 και Volume 3 θα κυκλοφορήσουν σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και το καθένα θα έχει τη δική του ιστορία, χαρακτήρες, στυλ μάχης και soundtrack.



Για όσους δεν το γνωρίζουν, το original Afro Samurai κυκλοφόρησε το 2009 για PlayStation 3 και Xbox 360. Πρόκειται για ένα third-person action game και το sequel ξεκινάει από το σημείο που σταμάτησε το πρώτο παιχνίδι, με την πλοκή να ακολουθεί τα χνάρια του Kuma, μιας φονικής μηχανής με κεφάλι αρκούδας, που κάποτε ήταν ο καλύτερος φίλος του Afro Samurai. Πλέον αναζητά εκδίκηση για όσα στερήθηκε και κυρίως για τη δολοφονία της υιοθετημένης αδερφής του Otsuru που θανατώθηκε στο μακελειό του Sword School. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sephir
    • Στο Steam Store πάντως, που βγήκε και εκεί η ανακοίνωση, γράφει 22 Σεπτεμβρίου 2015. Νομίζω ότι μόνο η Xbox One έκδοση είναι αυτή που θα εμφανιστεί αργότερα.

*