Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για τον PS4 τίτλο Without Memory

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του επερχόμενου τίτλου Without Memory, ο οποίος αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2016 αποκλειστικά για το PlayStation 4. Το νέο project της Dinosaurum Games περιγράφεται ως ένα third person interactive thriller και σύμφωνα με το ρωσικό στούντιο, ο τίτλος θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, ενώ θα περιλαμβάνει "ρεαλιστικά γραφικά και φοβερό animation προσώπου". Επίσης έχει δοθεί μεγάλο βάρος στις δυνατότητες του DualShock 4.



Η Anna είναι το κεντρικό πρόσωπο και μέσω του εν λόγω χαρακτήρα, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει με τις αποφάσεις του την εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Μαθαίνουμε επίσης ότι το στούντιο απαρτίζεται από τουλάχιστον 50 developers, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν εμπειρία σε PC games. Το πρώτο teaser trailer, καθώς και τις πρώτες in-game εικόνες θα πρέπει να περιμένουμε στο επερχόμενο GDC Europe τον Αύγουστο. Τέλος, μπορείτε να δείτε τα σχετικά concepts στο επίσημο website του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*