Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στα εξώφυλλα των παιχνιδιών για το PS VR

Η κυκλοφορία του PlayStation VR θα φέρει στην αγορά και αρκετά νέα παιχνίδια, τα οποία θα αρχίσουν να κυκλοφορούν από τις 13 Οκτωβρίου και έπειτα. Η Sony έχει υποσχεθεί αρκετά νέα releases, οπότε είναι λογικό να δημιουργηθούν και στα ράφια των καταστημάτων νέοι χώροι. Πως θα δείχνουν όμως τα παιχνίδια που θα είναι φτιαγμένα για το PlayStation VR; Τα πρώτα εξώφυλλα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω online καταστημάτων και όπως φαίνεται η Sony διατηρεί τον μπλε χρωματισμό στη θήκη του Blu-ray, αλλά στο επάνω μέρος έχει τη σχετική αναφορά για το PlayStation VR. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του game, το εξώφυλλο θα αναφέρει είτε PlayStation VR Required (όταν δηλαδή το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για το νέο headset), είτε PlayStation VR Compatible (όταν το παιχνίδι θα είναι συμβατό και με το headset, όπως για παράδειγμα το Resident Evil 7: biohazard).



Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα αμερικανικά εξώφυλλα είναι κατά τι πιο επεξηγηματικά ως προς τις απαιτήσεις τους, αφού στο εξώφυλλο, πέραν του παραπάνω banner, θα έχουν και μία σχετική ένδειξη με τα περιφερειακά που απαιτούνται από κάθε τίτλο (πχ. PlayStation Camera).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Daflander
    • Μια διευκρίνηση Παύλο. Τα εξώφυλλα και οι συσκευασίες δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική τους μορφή. Τα συγκεκριμένα είναι μακέτες. Επίσης σχεδόν όλοι οι τίτλοι για το PlayStation VR θα υποστηρίζουν το DualShock 4 και μερικοί θα προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης ή του απλού χειριστηρίου ή του Move ή περιφερειακών όπως το Aim controller για μια πιο δυνατή εμπειρία. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κάποιοι τίτλοι οι οποίοι θα απαιτούν τη χρήση των Move controllers.

*