Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay trailer για το The Elder Scrolls: Legends

Το The Elder Scrolls: Legends, το οποίο ανακοινώθηκε το περασμένο έτος κατά τη διάρκεια της Ε3 press conference της Bethesda, απέκτησε επιτέλους το πρώτο gameplay trailer, προσφέροντας μας μια πρώτη ματιά από το νέο online card game εμπνευσμένο από το σύμπαν του Elder Scrolls. Σε αυτό, οι χρήστες θα πρέπει να εξαλείψουν τον αντίπαλο παίκτη μέσω στρατηγικών card combos, ενώ υπάρχουν επίσης πολλές επιθέσεις και τρόποι για να διακόψει κανείς τη σειρά του αντιπάλου.



Εκτός από το παρακάτω βίντεο, η Bethesda Softworks ανακοίνωσε επίσης ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των προσκλήσεων για την closed beta του game -που αρχίζει από σήμερα- για όσους δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη σχετική φόρμα εγγραφής. Η εγγραφή δεν προσφέρει εγγυημένη πρόσβαση στη δοκιμαστική φάση αυτή τη στιγμή, αλλά η εταιρεία ελπίζει να επεκτείνει τη βάση χρηστών της beta κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Το The Elder Scrolls: Legends αναμένεται σε εκδόσεις για PC και iPad εντός του 2016.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*