Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Hatsune Miku: VR Future Live

Η SEGA παρουσίασε το πρώτο trailer για επερχόμενο Hatsune Miku: VR Future Live, που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του PlayStation VR. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου για την αγορά της Ευρώπης και το πρώτο πακέτο τραγουδιών (1st Stage) θα περιλαμβάνει τα “Shake It”, “Out of the Gravity” και “Hajimete no Oto”. Επίσης θα διατεθούν άλλα δύο πακέτα, τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο, αντίστοιχα. Τέλος θα κυκλοφορήσει το All Stage Pack στ’ οποίο θα περιλαμβάνονται όλα τα τραγούδια καθώς κι ένα αποκλειστικό PlayStation 4 theme για όσους προ-παραγγείλουν τον τίτλο από το ιαπωνικό PlayStation Store. Οι τιμές των πακέτων για τις δυτικές χώρες δεν έχουν γίνει ακόμα διαθέσιμες, όμως μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου για PlayStation VR μπορείτε να παρακολουθήστε το παρακάτω trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*