Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Monster Hunter ΧX

*
Λίγες μέρες μετά από την ανακοίνωση του τίτλου, η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την Switch έκδοση του Monster Hunter ΧX, συν ένα τηλεοπτικό σποτ. Όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε, τα γραφικά είναι σαφώς αναβαθμισμένα σε σχέση με την αντίστοιχη κυκλοφορία για το 3DS. Επιπλέον μεταξύ των δύο εκδόσεων θα υποστηρίζονται λειτουργίες όπως cross-save αλλά και online cross-play με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Monster Hunter XX για το Nintendo Switch έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθει στα ράφια των ιαπωνικών καταστημάτων στις 25 Αυγούστου 2017. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση του τίτλου στις δυτικές χώρες. Πάντως η λογική λέει ότι αυτή δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*