Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Τales from the Borderlands

Το Τales from the Borderlands τοποθετείται μετά τα γεγονότα του Borderlands 2 και αποτελεί ένα επεισοδιακό adventure game. Το εν λόγω spin-off των Gearbox, 2K Games και Telltale Games αποτελείται από 5 κεφάλαια και σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του τίτλου, οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του Hyperion hacker Rhys, «ο οποίος ονειρεύεται να γίνει ο επόμενος Handsome Jack» και της Fiona «μίας Pandoran con artist, στόχος της οποίας είναι να πετύχει την μεγαλύτερη απάτη». Έτσι λοιπόν, και οι δυο τους ρίχνονται μαζί -ως απρόθυμοι συνεργάτες- σε μια περιπέτεια «για να αποκτήσουν τα μετρητά που και οι δύο νομίζουν ότι τους ανήκουν». Γκάνγκστερς, ληστές και Vault Hunters, είναι μερικά από τα εμπόδια που θα συναντήσουν οι δύο πρωταγωνιστές κατά την διάρκεια της περιπέτειας τους.



Κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο μέσω των PlayStation Network και Xbox Live για PS4, PS3, Xbox 360 και Xbox One αντίστοιχα έναντι $4.99, ενώ το season pass θα διατεθεί με τιμή στα $19.99. Η σειρά θα κυκλοφορήσει επίσης για iOS και Android συσκευές πριν από το τέλος του 2014. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί το πρώτο trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*