Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC και Mac η σειρά Sorcery!

Η Inkle είναι ευρύτερα γνωστή από το 80-days και την υποψηφιότητα του παιχνιδιού στα βραβεία BAFTA, όμως εκτός αυτού υπάρχει η επίσης ενδιαφέρουσα σειρά Sorcery! Πρόκειται για τη μεταφορά σε video games των ομότιτλων Fighting Fantasy βιβλίων του Steve Jackson. Τα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς κυκλοφορούν ήδη για iOS και Android και πλέον οδεύουν προς PC και Mac. Παράλληλα, το τέταρτο μέρος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους σε όλα τα προαναφερθέντα formats.



Όλα τα παιχνίδια θα διατεθούν ψηφιακά μέσω Steam, έναντι €8.99, τιμή που κρίνεται ως υψηλή, αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι οι κάτοχοι iOS μπορούν να τα αποκτήσουν πληρώνοντας μόλις €4.99. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer των δυο πρώτων μερών του Sorcery! που αναμένεται να διατεθούν ως bundle στις 2 Φεβρουρίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*