Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC και κονσόλες το Battle Chasers της Airship Syndicate

Από τη μακρινή δεκαετία του '90 μας έρχεται το Battle Chasers, ένα comic από τα χέρια του Joe Madureira, κάνοντας πλέον την εμφάνισή του και στο χώρο των videogames. Ο Joe Madureira συνεργάζεται με τον Ryan Stefanelli (συνιδρυτή της Virgil) για να φέρουν σε κονσόλες και PC το  Battle Chasers, ως “Adventure RPG” με τον παίκτη να ελέγχει χαρακτήρες από το σύμπαν του comic. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Airship Syndicate και παρόλο που θα διαφέρει πολύ από τα Darksiders, η εξερεύνηση θα αποτελεί “μεγάλο” κομμάτι του. Μαζί με το videogame αναμένεται και συνέχεια στο αντίστοιχο comic, με τον Madureira να ελπίζει σε 3 τεύχη για αρχή. Αν όλα πάνε καλά με τις εκδόσεις για PC και κονσόλες, ίσως δούμε και Android version για το Battle Chasers.



Μένει να δούμε πότε θα γίνουν όλα αυτά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*