Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4 και PS Vita το SteamWorld Heist

Όπως ανακοίνωσε η developer Image & Form Games, το SteamWorld Heist πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PS Vita στις 31 Μαΐου, δίνοντας έτσι τέλος στην περίοδο που ο τίτλος ήταν αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων Nintendo 3DS. Η νέα αυτή έκδοση θα είναι στην ουσία ένα HD port, με πολλές βελτιώσεις στα γραφικά σε σχέση με την υπάρχουσα. Επιπλέον το παιχνίδι θα είναι cross buy και για όσους το αποκτήσουν έως και την ημέρα του λανσαρίσματός του θα υπάρχει έκπτωση 15%.



Ακόμα, κατά το λανσάρισμα θα είναι διαθέσιμο το SteamWorld Heist‘s The Outsider DLC και στις δύο κονσόλες. Πλέον αναμένουμε τις αντίστοιχες εκδόσεις για Wii U και Xbox One και για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer της έκδοσης για PlayStation.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*