Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4 και Xbox One το The Fall

Οι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας με robot δίνουν και παίρνουν. Οι λάτρεις των sci-fi μυθιστορημάτων λατρεύουν να διαβάζουν για τα μηχανοκίνητα δημιουργήματα που σε πολλές περιπτώσεις, πάντα μέσα στο πλαίσιο της φαντασίας αποκτούν αισθήματα, ακριβώς όπως οι άνθρωποι. Μιας και τα robot δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το χώρο του gaming, μια περίπτωση παρόμοια αυτής που αναφέρθηκε παραπάνω είναι το δημοφιλές indie game, με τίτλο The Fall, που εντός της άνοιξης θα μπορέσουν να το προσθέσουν στη συλλογή τους οι κάτοχοι των Xbox One και  PlayStation 4. To The Fall είναι ένα side-scrolling adventure game όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός robot του A.R.I.D., το οποίο θα πρέπει να λύσει μια σειρά από γρίφους με σκοπό να κατορθώσει να σώσει τις ζωές ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί σε ένα σκοτεινό και αφιλόξενο μέρος.



Το The Fall κυκλοφορεί ήδη για PC, Mac, Linux και Wii U. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*