Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε αναμονή η ανάπτυξη του Tekken x Street Fighter

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Gamespot ο game director της σειράς Tekken Katsuhiro Harada, η ανάπτυξη του Tekken x Street Fighter βρίσκεται σε «αναμονή», καθώς η ομάδα του δεν ήθελε να διαχωρίστουν οι κοινότητες του Street Fighter ή του Tekken 7. «Προσπαθούμε να έχουμε στο μυαλό μας τον πυρήνα της κοινότητας, καθώς και το ευρύτερο κοινό που θέλει να παίξει αυτά τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση με τα fighting games είναι ότι υπάρχει το Street Fighter 5 και ένα μεγάλο κοινό εκεί έξω θέλει να παίξει αυτούς τους τίτλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Harada, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για το Tekken x Street Fighter και ως εκ τούτου η ανάπτυξη του «τείθεται σε αναμονή για την ώρα».



Σημειώνεται ότι το Tekken x Street Fighter ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con 2010, μαζί με το Street Fighter x Tekken, ενώ από τότε έχουν αποκαλυφθεί ελάχιστες πληροφορίες για το game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*