Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε διαδικασία ανάπτυξης το Styx: Shards of Darkness

Όπως ανακοίνωσε η Cyanide Studios, το Styx: Shards of Darkness που αποτελεί το prequel του δημοφιλούς Styx: Master of Shadows, βρίσκεται εδώ και έξι μήνες σε διαδικασία ανάπτυξης και θα κυκλοφορήσει εντός του 2016 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Επιπλέον, μιας και το budget είναι μεγαλύτερο από αυτό του αρχικού τίτλου, η publisher Focus Home Interactive θα ενισχύσει το Shards of Darkness με την δύναμη της Unreal Engine 4. Το παιχνίδι θα περιέχει νέους εχθρούς, νέο περιβάλλον και πληθώρα από νέους μηχανισμούς που θα βελτιώνουν τις ικανότητες τους Styx να μετακινείται από γωνία σε γωνία, να σκαρφαλώνει χρησιμοποιώντας σκοινιά και να χρησιμοποιεί το μαχαίρι του ως zip-wire.



Ακολουθούν SPOILERS: Σύμφωνα τώρα με την πλοκή, κατόπιν της πτώσης του πύργου του Akenash, ένα επείγον θέμα εξαναγκάζει τον Styx να πάει στην Körangar, την πόλη των Dark Elves. Εκμεταλλευόμενος μια συγκέντρωση διπλωματών, ο Styx κατορθώνει να περάσει απαρατήρητος, όμως όπως θα μάθει η συγκέντρωση δεν είναι τίποτα άλλο από μια φάρσα. Επιπλέον, τα Elves έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με αυτές των Dwarves, έχοντας ως μοναδικό κοινό τους σημείο το μίσος για τα Goblins.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Από ότι έχω ακούσει το Styx: Master of Shadows είναι ένα πάρα πολύ καλό βιντεοπαιχνίδι. Μακάρι και ο επόμενος τίτλος να είναι αντάξιος του προκατόχου του.

*