Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε φυσική και ψηφιακή μορφή η διάθεση του Broken Age

Όπως ανακοίνωσε η Nordic Games, το Broken Age της Double Fine Productions θα κυκλοφορήσει τόσο ψηφιακή όσο και φυσική μορφή. H συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στις εκδόσεις του τίτλου για PC, Mac και Linux οι οποίες αναμένεται να βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Επιπλέον έχουν ηχογραφηθεί voice-overs στη γερμανική γλώσσα για όλους τους χαρακτήρες.



Το πρώτο μέρος του Broken Age κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014 και τώρα αναμένεται η κυκλοφορία του δεύτερου Αct. Τέλος, παράλληλα με την κυκλοφορία του δεύτερου Αct στο Steam, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του PlayStation Experience, οι κάτοχοι PS4 και PS Vita θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στις κονσόλες τους και τα δύο μέρη του Broken Age.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*