Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικές προσθήκες στο LEGO Dimensions

To toys-to-life genre μπορεί να είναι πλέον πιο φτωχό κατόπιν της αποχώρησης του Disney Infinity από την αρένα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι εταιρείες όπως η Warner Bros. και η TT Games δεν θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τα δικά τους IP. Έτσι λοιπόν όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το δημοφιλές LEGO Dimensions πρόκειται να ενισχυθεί με 16 νέα level packs που βασίζονται σε ταινίες. Η αρχή θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου 2016 με τα Ghostbusters Story Pack, Adventure Time and Mission: Impossible Level Packs, Harry Potter and Adventure Time Team Packs και The A-Team Fun Pack. Επιπλέον, σταδιακά, έως το καλοκαίρι του επόμενου έτους θα κυκλοφορήσουν τα Fantastic Beasts and Where to Find Them, The LEGO Batman Movie, The Goonies, Sonic The Hedgehog, Teen Titans Go!, LEGO City Undercover, Knight Rider, The Powerpuff Girls, Gremlins, Beetlejuice και E.T. The Extra-Terrestrial.



Τέλος, εκτός από τα νέα επίπεδα και τους νέους χαρακτήρες οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μάχες με τη συμμετοχή έως τεσσάρων παικτών. Περισσότερα, στην Ε3 2016 την επόμενη εβδομάδα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*