Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $1.2 εκ. η Kickstarter καμπάνια του Shadowrun: Hong Kong

Η καμπάνια του Shadowrun: Hong Kong στο Kickstarter έληξε στα $1.204,646. Μπορεί ο συγκεκριμένος αριθμός να μην αποτελεί ρεκόρ, ωστόσο παραμένει εντυπωσιακός ειδικά αν λάβουμε υπόψη τον στόχο που είχε θέσει αρχικά η Harebrained Schemes ($100.000) και ο οποίος επετεύχθη μέσα σε μόλις 2 ώρες. Έτσι λοιπόν, η ομάδα ανακοίνωσε ότι τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν για την αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ενώ θα προστεθούν στο game ένα mini-campaign 4-5 ωρών, νέοι χαρακτήρες, αποστολές, scene transitions και άλλα items.



Σημειώνεται, τέλος, ότι το Shadowrun: Hong Kong εκτιμάτει ότι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο σε εκδόσεις για PC, Mac και Linux.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*