Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $42 εκ. η χρηματοδότηση του Star Citizen

Η χρηματοδότηση του Star Citizen έφτασε στα $42 εκατομμύρια, με την Roberts Space Industries να εξασφαλίζει νέο περιεχόμενο τόσο για το space sim γενικότερα όσο και για τους πρώιμους υποστηρικτές. Ο CEO της εταιρείας Chris Roberts επιβεβαίωσε ότι όσοι υποστήριξαν το project θα έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την Galactapedia, ενώ κάθε παίκτης που υποστήριξε το project πριν από τα $42 εκ. θα ξεκινήσει την δράση με τα δικά του μοναδικά οπτικά διακριτικά mobiGlas τα “ExoGlas”, τα οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο Observist ανά πάσα στιγμή.



Άλλες προσθήκες που ανακοινώθηκαν είναι ένα νέο ελαφρύ μαχητικό, καθώς και μία πετσέτα για το υπόστεγο τους (hangar), ενώ σύμφωνα με το The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy ο αριθμός "42" διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Τέλος, οι νέοι στόχοι της Cloud Imperium Games είναι πλέον τα $43 και $44 εκατομμύρια, με το Star Citizen να αναμένεται για PC εντός του 2015.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Akratos
    • Μπορεί να βγαίνει το 2015 αλλά σε 1 μήνα ξεκινά η αρένα ,ουσιαστικά δίνουν σε αυτούς που αγόρασαν διαστημόπλοιο την δυνατότητα να κάνουν PVP +PVE για να έχουν να ασχολούνται ,έτσι ανά 2 με 3 μήνες θα δίνουν και κάτι νέο. Υπάρχει είδη οργανωμένη κοινότητα 450.000 ατόμων ,υπάρχουν και Ελληνικές guild π.χ. δες το παρακάτω link https://robertsspaceindustries.com/orgs/ICHOR

*