Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 7.9 εκ. οι συνδρομητές του PlayStation Plus

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με σκοπό την ενημέρωση των επενδυτών της και των αναλυτών, η Sony ανακοίνωσε ότι οι χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus έχουν πλέον φτάσει τα 7.9 εκατομμύρια, κάτι για το οποίο βοήθησαν κατά πολύ οι κυκλοφορίες των Destiny και FIFA 15. Η ραγδαία αύξηση των συνδρομητών της εν λόγω υπηρεσίας δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και μετά την διάθεση του PlayStation 4 είναι απαραίτητη (η συνδρομή) σε όσους επιθυμούν να παίζουν online.



Ακόμα, έγινε αναφορά στη διείσδυση της ιαπωνικής εταιρείας στην κινεζική αγορά, με τη Sony να έχει από τη μία στα πλάνα της το λανσάρισμα του Playstation Plus στην Κίνα, όμως η οποιαδήποτε επιχειρηματική της κίνηση θα πρέπει να προγραμματιστεί σωστά μιας και η συγκεκριμένη αγορά διέπεται από πολλούς κανονισμούς. Τέλος, οι υπεύθυνοι της Sony δεν θέλησαν να κάνουν καμία αναφορά στις φημολογούμενες επαφές με τον κολοσσό που ακούει στο όνομα Alibaba, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η Sony βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί τους για διάφορα τμήματα που αφορούν τη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ZazzyJr13
    • μαλιστα ο Αλη Μπαμπας και οι 40 κλεφτες θα τη βοηθησουν στην Κινα με το δικτυο πωλησεων τους...Το ψαξα στο google γιατι πρωτη φορα ακουγα για τον alibaba ειδα και τη λεξη κολοσσος μπροστα και τα υπολοιπα γνωστα...η περιεργια εφαγε τη γατα

    • GamingFun
    • Άρα τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα για τη SONY. Όσον αφορά την επέκταση σε μια νέα αγορά, φυσικά αυτή χρειάζεται προσεχτικό σχεδιασμό και προσεκτικές συνεργασίες όπου χρειάζεται.

*