Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματά η υποστήριξη για τέσσερις F2P τίτλους της ΕΑ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΑ, τα free-to-play PC games Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free, Need for Speed World και FIFA World δεν είναι πλέον τόσο δημοφιλή και ως εκ τούτου η εταιρεία θα πρέπει τερματίσει την υποστήριξη τους τον ερχόμενο Ιούλιο. Η ΕΑ σημείωσε επίσης ότι από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμη στο Star Wars: The Old Republic η επιλογή για free-to-play, η κοινότητα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Τo Battlefield Heroes έκανε ντεμπούτο το 2009 και μέχρι το 2011 ήδη μετρούσε 7 εκ. συνδρομητές, ενώ το Battlefield Play4Free ανακοινώθηκε το 2010.



Από την άλλη, το FIFA World, το οποίο ανακοινώθηκε το 2013, αναβαθμίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο με νέα game engine, ενώ το Need for Speed World κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2010 και ένα χρόνο αργότερα είχε πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*