Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Wii U Virtual Console το The Legend of Zelda: Ocarina of Time

*
Όχι άδικα, το The Legend of Zelda Ocarina of Time, θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών και επειδή σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν έτυχε ποτέ να ασχοληθούν μαζί του, η Nintendo αποφάσισε να το «προσφέρει» στους κατόχους του Wii U μέσω της Virtual Console. Έτσι λοιπόν, οι Ευρωπαίοι κάτοχοι της νεότερης οικιακής κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας, θα μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι από τις 2 Ιουλίου.



Η σχετική ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσω Twitter και ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του, ή το εάν θα διατεθεί και σε άλλες περιοχές. Σας υπενθυμίζουμε ότι το The Legend of Zelda: Ocarina of Time κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998 για το Nintendo 64 και έκτοτε, πάντα μέσω της Virtual Console, το απόλαυσαν τόσο οι κάτοχοι GameCube, όσο και όσοι είχαν αποκτήσει το Wii.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • tsiou
    • Πάντως για όσους έχουν PC υπάρχει καλύτερος τρόπος να το απολαύσουν με βελτιωμένα γραφικά. Επίσης φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος τίτλος θα κυκλοφορεί σε κάθε νέα κονσόλα της Ν ! :)

*