Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην κορυφή των UK game charts το The Witcher 3

*
Όπως ίσως ήταν αναμενόμενο, το The Witcher 3: Wild Hunt κατάφερε στο ντεμπούτο του να βρεθεί στην κορυφή των game charts του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ μέχρι στιγμής αποτελεί το μεγαλύτερο λανσάρισμα του 2015 για την εν λόγω αγορά. Ο τίτλος της CD Projekt εκθρόνισε το Battlefield: Hardline, το οποίο επίσης είχε καταφέρει να σημειώσει εντυπωσιακές πωλήσεις κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ωστόσο το The Witcher 3 πέρασε μπροστά με ποσοστό 53%. Επιπλέον, η έκδοση του τίτλου για το PlayStation 4 κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των συνολικών πωλήσεων (63%). Όσον αφορά στους υπόλοιπους τίτλους που βρέθηκαν στη πρώτη πεντάδα του σχετικού διαγράμματος, το Farming Simulator 2015, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε να βρεθεί στη 2η θέση, ενώ στη 3η θέση ακολουθεί το GTA V. Σημειώνεται ότι ο τίτλος της Rockstar έχει πουλήσει ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τους 10 κορυφαίους τίτλους σε πωλήσεις για την εβδομάδα που έληξε στις 23 Μαΐου.



1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Farming Simulator 15
3. Grand Theft Auto V
4. FIFA 15
5. Project CARS
6. Wolfenstein: The Old Blood
7. Battlefield: Hardline
8. Mortal Kombat X
9. Call Of Duty: Advanced Warfare
10. Destiny


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Και θα παραμείνει στην κορυφή για πάρα πολύ καιρό και αυτή είναι μια πάρα πολύ σίγουρη πρόβλεψη.

*