Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 14 Απριλίου η κυκλοφορία του Car Mechanic Simulator 2015

Σύμφωνα με τη Red Dot Studios, το indie studio που εδρεύει στην Πολωνία, το Car Mechanic Simulator 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου. Ο τίτλος χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter συγκεντρώνοντας το ποσό των $23.000, ενώ στην όλη προσπάθεια συμμετείχε και η PlayWay που θα είναι η εκδότρια εταιρεία. Πρόκειται στην ουσία για ένα follow-up στο Car Mechanic Simulator 2014 που κατόρθωσε να πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα και είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των χρηστών του Steam. Στο CMS2015, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μηχανικού ο οποίος θα πρέπει να επισκευάσει τα αυτοκίνητα των πελατών του. Κατά τη διάρκεια του gameplay δίνεται η δυνατότητα για επέκταση των προσφερόμενων υπηρεσιών του συνεργείου και υπάρχουν 16 βασικά μοντέλα αυτοκινήτων, εργαλεία όπως lacquer spray booth και dyno και ασφαλώς ανταλλακτικά. Τα χρήματα που κερδίζουν οι παίκτες μπορούν να τα δαπανούν για την αγορά expansions και τη βελτίωση των ικανοτήτων τους, ενώ μπορούν επίσης να «επενδύουν» σε σαράβαλα τα οποία μπορούν να επισκευάζουν και να μεταπωλούν με σκοπό το κέρδος.



Επιπλέον θα υπάρχει ένα visual tuning feature για την αντικατάσταση προφυλακτήρων, φώτων, τιμονιών, ζαντών και γενικά για οτιδήποτε μπορεί να κοσμήσει καλαίσθητα ένα προσεγμένο αυτοκίνητο. Τέλος μέσω του photo mode οι παίκτες θα μπορούν να αποκομίζουν μια καλύτερη εικόνα για το πριν και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τους. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer για το CMS2015.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*