Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του Broforce

Το Broforce είναι shooter, platformer και cult, αντλώντας τη θεματολογία του από κλασικές ταινίες των 80s όπως τα Die Hard, Predator, Commando και Lethal Weapon. Η επίσημη κυκλοφορία του για PC, Mac και Linux αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, ενώ όπως επιβεβαίωσε η developer Free Lives, η αντίστοιχη έκδοση για το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει εντός του 2016. Το campaign του Broforce υποστηρίζει co-op με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών, ενώ υπάρχει και versus mode που απευθύνεται στους περισσότερο ανταγωνιστικούς παίκτες.

Στη συνέχεια του άρθρου υπάρχουν για εσάς δύο videos: Ένα όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay και ένα promo για το five-track album Freedom EP, δημιουργία του μουσικού του Broforce Deon van Heerden. Όσοι αγοράσουν το Broforce μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα παραμένει στο πρόγραμμα Early Access, θα αποκτήσουν τον τελικό τίτλο δωρεάν.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*