Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 20 Μαΐου κυκλοφορεί η PC έκδοση του Postal Redux

Όπως ανακοίνωσε η developer Running With Scissors, το Postal Redux πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 20 Μαΐου, ενώ οι κάτοχοι PlayStation 4 θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή μιας και σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, ο τίτλος θα λανσαριστεί στην πλατφόρμα τους ψηφιακά, μέσω του αντίστοιχου Store, το τελευταίο τρίμηνο του 2016. Σύμφωνα με την περιγραφή του, πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα απλό remaster καθώς το Postal Redux νέα επίπεδα αλλά και ένα νέο gameplay mode, το Rampage όπου θα επιβραβεύεται η αγριότητα των παικτών, μέσω ενός πολλαπλασιαστή που θα αυξάνει το σκόρ για κάθε συνεχόμενο θάνατο αντιπάλου. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*