Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 20 Νοεμβρίου το Atari: Game Over

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Atari: Game Over περιγράφει το χρονικό της ανασκαφής των θαμμένων Ε.Τ. cartridges τον περασμένο Απρίλιο στην πόλη Alamogordo (στο Νέο Μεξικό). Η εν λόγω παραγωγή αναμένεται να διατεθεί στο Xbox Live στις 20 Νοεμβρίου και -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει επίσης και μία συνέντευξη με τον game designer Howard Scott Warshaw, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με τη δημιουργία και την διάθεση του τίτλου σε λίγες μόνο εβδομάδες.



Το Atari: Game Over δημιοργήθηκε από τα Xbox Entertainment Studios (η λειτουργία των οποίων τερματίστηκε και επίσημα), σε μία προσπάθεια της Microsoft να αναπτύξει το δικό της στούντιο παραγωγής μέσα από το οποίο θα δημιουργούσε διαδραστικό περιεχόμενο για το Xbox και άλλες συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*