Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 23 Ιουλίου η beta του Destiny στο Xbox

Μέσα από ένα νέο teaser trailer, η Bungie ανακοίνωσε την ημερομηνία της beta φάσης του Destiny για τους κατόχους Xbox 360 και Xbox One που έχουν προ-παραγγείλει τον τίτλο. Έτσι λοιπόν, η δοκιμαστική φάση του πολυαναμενόμενου shooter αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου για τα Xbox formats, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι απαιτείται Xbox Live Gold συνδρομή. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι οι κάτοχοι PlaySation 4 και PlayStation 3 που έχουν προχωρήσει σε προ-αγορά, θα αποκτήσουν πρόσβαση (στη beta) από τις 17 Ιουλίου. Κλείνοντας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο μέσα από τον παρακάτω player:



Ενημέρωση 20:23
H Bungie αποκάλυψε και τις collector’s editions του επερχόμενου τίτλου και συγκεκριμένα τη Limited Edition ($99.99), καθώς και τη Ghost Edition ($149.99). Και οι δύο εκδόσεις θα περιλαμβάνουν:
- Ένα συλλεκτικό SteelBook Case μαζί με το παιχνίδι σε φυσική μορφή.
- Το Guardian Folio, το οποίο περιλαμβάνει το Arms & Armament Field Guide, καρτ-ποστάλ από τη Golden Age και ένα τύπου αντίκα Αστρικό Χάρτη.
- Το Collector’s Edition Digital Content Pack, το οποίο περιέχει το μοναδικό Ghost casing, αποκλειστικό player emblem, καθώς και μία αποκλειστική παραλλαγή.

Επιπλέον, η Ghost Edition έρχεται με:
- Μία Ghost replica, η οποία ενσωματώνει φώτα που ενεργοποιούνται με τη κίνηση, ενώ περιλαμβάνει voice recordings από τον γνωστό ηθοποιό Peter Dinklage (η φωνή του χαρακτήρα Ghost).
- Μία επιστολή
- Golden Age Relics, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες, αυτοκόλλητα και δύο Chrome slides of the Traveler.



Επίσης, τα expansions που θα διατεθούν μετά την κυκλοφορία του τίτλου θα περιλαμβάνουν story missions, διάφορες co-op δραστηριότητες και multiplayer χάρτες, νέα όπλα, πανοπλίες και εξοπλισμό. Κάθε πακέτο θα κοστίζει $19.99 (έκαστο), ή $34.99 για το Expansion Pass το οποίο θα περιλαμβάνει τα: The Dark Below (Expansion I) και House of Wolves (Expansion IΙ). Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τα PlayStation formats θα διατεθεί επιπλέον αποκλειστικό περιεχόμενο για τα Expansions I και ΙΙ και θα παραμείνουν αποκλειστικά μέχρι το φθινόπωρο του 2015. Επιπρόσθετα, θα διατεθεί και μία ψηδιακή έκδοση (για τις ψηφιακές προ-παραγγελίες), η οποία ονομάζεται Digital Guardian Edition και θα περιλαμβάνει ένα ψηφιακό αντίγραφο του παιχνιδιού μαζί με το Expansion Pass και όλο το ψηφιακό περιεχόμενο που περιλαμβάνει η Collector’s edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Destiny
    • 16+ pegi 16+
      • 8.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (12)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.bungie.net/ FOLLOWERS 29 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*