Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Αυγούστου το Gears of War Remaster

Οι διαρροές λίγο πριν την επίσημη έναρξη της E3 2015 συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς. Έτσι, μετά από την «κατά λάθος» αποκάλυψη του Dishonored 2 από πλευράς Bethesda, ήρθε η σειρά του Gears of War Remaster για το Xbox One. Στη ρωσική έκδοση του επίσημου website για το εν λόγω remaster, διέρρευσαν σημαντικές λεπτομέρειες για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, το Gears of War 3 Remaster αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου, ενώ έρχεται με υποστήριξη Dolby 7.1 Surround, με νέα achievements, βελτιωμένο multiplayer mode (60fps, dedicated servers, νέα modes κ.λπ), βελτιώσεις στο gameplay και 90 λεπτά επιπλέον περιεχόμενο για το campaign mode.



Όσον αφορά στην ιστορία του νέου Gears of War 3, ο τίτλος τοποθετείται "στη μέση μιας απέλπιδας μάχης της ανθρωπότητας με μια ορδή από εφιαλτικά πλάσματα που προήλθαν από τα έγκατα του πλανήτη". Τέλος, πρωταγωνιστής είναι ο Marcus Fenix, ο οποίος καλείται να οδηγήσει τα στρατεύματά του στην περιοχή Svatko. Μένει μονάχα και επίσημη επιβεβαίωση κατά τη διάρκεια της Ε3, ενώ αναμένουμε και το πρώτο gameplay video. Δείτε στη συνέχεια screenshots από τις παραπάνω πληροφορίες. Στη ρωσική και στην αγγλική έκδοση.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*