Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Σεπτεμβρίου το Rodea the Sky Soldier

Όπως ανακοίνωσαν οι Kadokawa Games και Prope, το flight action game Rodea the Sky Soldier αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη στις 25 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για Wii U και Nintendo 3DS. Τα πρώτα φυσικά αντίτυπα της έκδοσης του τίτλου για το νεότερο οικιακό σύστημα της Nintendo θα περιλαμβάνουν και την έκδοση Wii του game (το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ). Όσον αφορά στην ιστορία, ο τίτλος τοποθετείται 1000 χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του αυτοκράτορα Geardo (της αυτοκρατορίας Naga) να εισβάλει στο ουράνιο βασίλειο της Garuda.



Τέλος, το βίντεο που ακολουθεί στη συνέχεια του άρθρου περιλαμβάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τους μηχανισμούς που περιλαμβάνει το Rodea the Sky Soldier. Δείτε το μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*