Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 26 Μαϊου η κυκλοφορία του Magicka 2

Όπως ανακοίνωσε η Paradox Interactive, το Magicka 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου για PlayStation 4 και PC, με την τιμή του να έχει οριστεί στα $14.99 (στην αγορά της Αμερικής). Ακόμα, όσοι προπαραγγείλουν οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε ένα hands-on sneak peek event, στο οποίο θα μπορούν να προσκαλέσουν έως και τρεις φίλους τους. Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στη Β. Αμερική και στις 6 του μήνα στην Ευρώπη (για το PlayStation 4). Οι προπαραγγελίες θα περιλαμβάνουν επίσης ένα μοναδικό in-game “Headmaster Robe Set,” που θα είναι διαθέσιμο τόσο στο Magicka 2 όσο και στο Magicka: Wizard Wars. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε το release trailer του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*