Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Οκτωβρίου το Darksiders II: Deathinitive Edition

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Nordic Games, το Darksiders II: Deathinitive Edition πρόκειται να λανσαριστεί στις 27 Οκτωβρίου, για PlayStation 4 και Xbox One. Για το παιχνίδι μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο design director της Gunfire Games John Pearl λέγοντας πως είναι σπάνιο για τους developers να τους δίνεται η ευκαιρία να επανέρχονται σε παιχνίδια τους. Σύμφωνα πάντα με τον Pearl, τα παιχνίδια στα οποία εργάστηκε η ομάδα ανάπτυξης κατόπιν της κυκλοφορίας του Darksiders II, της επέτρεψαν να επιστρέψει σε αυτό με νέες προοπτικές.



Το Darksiders II έχει πολύ υλικό υπό μορφή DLC, όπως όπλα, πανοπλίες και τοποθεσίες. Πλέον, όλα αυτά έχουν ενσωματωθεί στο κυρίως campaign και ταυτόχρονα έχει γίνει το ανάλογο rebalance. Τέλος ο Pearl σημειώνει ότι λήφθηκαν υπόψη όλες οι αναφορές του κοινού σχετικά με το balance και τα bugs και η έκδοση που θα λανσαριστεί στις 27 Οκτωβρίου, είναι η πραγματική Definitive Edition του Darksiders II.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*