Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 28 Μαΐου το Tropico 5 Espionage expansion

Η Kalypso Media αποκάλυψε ένα πακέτο επέκτασης για το Tropico 5 που ονομάζεται Espionage και αναμένεται να διατεθεί την επόμενη εβδομάδα για PC, Mac και SteamOS. Το εν λόγω expansion περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- μια νέα αποστολή (The Maltese Toucan), όπου οι παίκτες καλούνται να προστατέψουν τους θησαυρούς του Tropico. Το νέο campaign εκτείνεται σε 6 αποστολές και περιέχει 7 κατασκόπους, 4 νέους χάρτες, όπως οι “Dos Torres” και “Grito Grande”, καθώς και νέα music tracks, avatar accessories και sandbox tasks, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους υπάρχοντες Sandbox maps και σε όλα τα multiplayer modes.



Το Espionage expansion θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Μαΐου στο Steam έναντι 19,99€. Η έκδοση για PCs θα προσφέρεται επίσης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Kalypso. Τέλος, η έκδοση του DLC για τους κατόχους PS4 και Xbox 360 θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*