Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Pokémon Picross

Όπως ανακοινώθηκε, η νέα προσπάθεια της Nintendo στην αγορά των “free-to-play” τίτλων που ακούει στο όνομα Pokémon Picross πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Η διάθεσή του σε Ευρώπη και Β. Αμερική θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά, μέσω των αντίστοιχων eShops. Για όσους έως τώρα δεν είχαν την παραμικρή επαφή με τον τίτλο, το Pokémon Picross επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν τις ειδικές ικανότητες των Pokémon προκειμένου να επιλύουν 2D Picross puzzles (στο στυλ του γνωστού ναρκαλιευτή).

Επιπλέον υπάρχουν τα Picrites που είναι το in-game νόμισμα του παιχνιδιού και με αυτά οι παίκτες θα μπορούν να «αγοράζουν» πρόσβαση σε νέες περιοχές αλλά και ανακτούν τις δυνάμεις των Pokémon. Τα Picrites αποκτώνται με την επίλυσης των puzzles αλλά είναι δυνατό και να αγοραστούν έναντι πραγματικών χρημάτων, μέσω των σχετικών eShops.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*